Annons – Innehåll från Folkspel
folkspel logo

Samarbete

Årets Eldsjäl vinner en Volkswagen

Av Tobias Jansson 9 mars, 2016

Sedan 2013 har Folkspel lottat ut hundratals bilar från Volkswagen.
Och den juryutvalde slutvinnaren av Årets Eldsjäl 2016 kommer att få en.
– Vi är oerhört stolta över att kunna vara med och bidra till ett starkare föreningsliv i Sverige, säger Volkswagens informationschef Marcus Thomasfolk.

Här kan du rösta på Årets Eldsjäl!

Det är i tv-programmet Bingolotto, via Sverigelotten och Bingolottos julkalender, som flera hundra lyckliga vinnare de senaste åren har belönats med en Volkswagen.
Men det finns ett annat sätt att kostnadsfritt bli ägare av ett exemplar av den tyska kvalitetsbilen.
Av de fem kategorivinnarna i denna års eldsjälstävling kommer en jury välja ut en slutsegrare som koras till Årets Eldsjäl 2016. Och den vinnaren kan kvittera ut en splitterny Volkswagen som tack för sitt ideella och idoga arbete.

volkswagen-vinnare

– Genom vårt samarbete med Folkspel är vi med och utvecklar svenskt föreningsliv och bidrar till att göra det mer attraktivt – något som går helt i linje med hur vi tänker som företag. Det är en ära att få vara med och stötta de svenska föreningarna och den svenska idrottsrörelsen, säger Marcus Thomasfolk, och fortsätter:
– Att dessutom få vara med och uppmärksamma den person som blir Årets Eldsjäl är helt fantastiskt. Utan alla eldsjälar hade vi inte haft det föreningsliv som vi har idag. Det finns väldigt många människor som gör ett underbart jobb därute, dag efter dag, och de är värda all uppmärksamhet som de kan få.

Volkswagens informationschef pratar inte bara å företagets vägnar.
– Jag har själv barn som håller på med olika idrotter och påminns ju hela tiden om hur viktiga alla ideella ledare är. Men vi får inte ta något för givet. Världen och samhället förändras, och då kan det behövas stöd från olika håll för att få alla människor att fortsätta orka och vilja lägga ner så mycket tid.
Att Bingolotto har fått ett jättelyft ses också bara som positivt.
– Ju fler lotter som säljs, desto mer pengar till svenskt föreningsliv. Vi passar också in bra mot målgrupperna som tar del av svenskt föreningsliv eftersom vi har bilar i alla storlekar och klasser och som passar olika människor beroende på hur stor familj man har och vad man har för behov, säger Marcus Thomasfolk, och fortsätter:

– Folkspels devis är ju att ge svenska föreningar växtkraft – och det står vi bakom.
Johan Lindqvist, försäljningschef på Folkspel, uppskattar samarbetet och menar att det inte finns mycket som går upp emot att vinna en bil.
– Bilar har alltid varit attraktiva vinster och Volkswagen har många modeller som är väldigt omtyckta bland våra spelare, säger han.

 

Här kan du rösta på Årets Eldsjäl 2016!

 

FAKTA/VOLKSWAGEN

Volkswagen ingår i koncernen Volkswagen AG som har sitt huvudsäte i tyska Wolfsburg. Under 2015 blev VW, som har runt 600 000 anställda runt om i världen, världens största biltillverkare. Tack vare
5 040 000 miljoner sålda bilar, till och med sista juni, kunde Toyota passeras.

Våra samarbetspartners

Senaste nytt

Tack för din nominering!

Tack för din röst!

Din röst är registrerad. Vinnaren kommer att presenteras på Eldsjälsgalan i mars 2018. Folkspel tackar för din röst och för att du bryr dig om och uppskattar eldsjälarnas insatser.

Du har redan röstat!

Din röst i denna kategori är redan registrerad. Om detta inte stämmer kan det vara så att du delar IP-adress med andra som har röstat. Testa i så fall att rösta från din mobiltelefon eller från en annan dator.