Annons – Innehåll från Folkspel
folkspel logo
Nu kan du nominera eldsjälar från föreningslivet, som har chans att prisas vid Eldsjälsgalan i mars 2018.

Årets Eldsjäl 2017

Dags att nominera Årets Eldsjäl 2017

Av Victoria Lagercrantz 15 mars, 2017

Vem är en eldsjäl i din förening?
Nu är det dags att nominera hjältar från föreningslivet – som kan prisas på Eldsjälsgalan i mars 2018.
Så här går det till.

Här kan du nominera din eldsjäl!

Kolla in höjdpunkterna från Eldsjälsgalan 9 mars 2017 – då Årets Eldsjäl 2016 prisades på Berns salonger i Stockholm. Här är guldkornen från galakvällen!

Enkelt att nominera – Gör så här:
Berätta om din eldsjäl här på sajten. Det kan ge din kandidat både fina priser och välförtjänt uppmärksamhet. Att nominera är gratis och enkelt.

Klicka här så hamnar du på nomineringsformuläret. Där följer du dessa steg:

• Fyll i uppgifterna om dig och din eldsjäl.
• Välj vilken kategori du vill nominera inom (läs mer om kategorierna nedan). Nytt för i år är du även kan nominera en hel förening.
• Berätta din eldsjäls historia.
• Om du har en bild eller film kan du bifoga den.
• Tryck sedan på NOMINERA. Klart!

Här är de 6 eldsjälskategorierna 2017

Hälsa
Vet du någon som får andra att må bra? För att kunna bli en eldsjäl inom kategorin ”Hälsa” ska den du nominerar hjälpa människor runt omkring sig att må bra, fysiskt och/eller psykiskt.
Nomineringsperioden stänger 24 april 2017.

Integration
Vet du någon som ser till att alla kan och får vara med, oavsett vem de är och var de kommer ifrån? För att kunna bli en eldsjäl inom kategorin ”Integration” ska den du nominerar aktivt jobba för att berika mångfalden och hjälpa människor – oavsett förutsättningar, bakgrund, hudfärg, etnicitet, religion eller sexuell läggning – att bli en del av föreningen eller gruppen.
Nomineringsperioden stänger 25 juli 2017.

Kamratskap
Vet du någon som är en riktigt god vän och som alltid ser andra människor? För att kunna bli en eldsjäl inom kategorin ”Kamratskap” ska den du nominerar sträva mot ett klimat där alla i föreningen, laget eller gruppen känner sig lika mycket värda och har respekt för varandra.
Nomineringsperioden stänger 24 september 2017.

Ledare
Vet du någon som är en riktigt bra ledare? För att kunna bli en eldsjäl inom kategorin ”Ledare” ska den du nominerar vara en ideell ledare som är ett föredöme och en förebild för alla i föreningen, laget eller gruppen.
Nomineringsperioden stänger 24 november 2017.

Förening
Jobbar din förening medvetet för att driva idrott på lika villkor? Jämställdhet inom idrotten är en fråga om demokrati, resurser och intressen. Riksidrottsförbundets övergripande mål för idrottens jämställdhetsarbete är att flickor och pojkar, kvinnor och män, ges lika möjligheter och villkor att utöva och leda idrott samt att jämställdhetsperspektivet ska genomsyra den dagliga verksamheten. Nytt för i år är att du kan nominera en hel förening!
Nomineringsperioden stänger 31 december 2017.

Öppen
Vet du någon som är en äkta eldsjäl? För att kunna bli en eldsjäl inom kategorin ”Öppen” ska den du nominerar ha ett brinnande engagemang som kommer många tillgodo inom föreningen eller gruppen.
Nomineringsperioden stänger 11 januari 2018.

Här kan du nominera din eldsjäl!

Våra samarbetspartners

Senaste nytt

Tack för din nominering!

Tack för din röst!

Din röst är registrerad. Vinnaren kommer att presenteras på Eldsjälsgalan i mars 2019. Folkspel tackar för din röst och för att du bryr dig om och uppskattar eldsjälarnas insatser.

Du har redan röstat!

Din röst i denna kategori är redan registrerad. Om detta inte stämmer kan det vara så att du delar IP-adress med andra som har röstat. Testa i så fall att rösta från din mobiltelefon eller från en annan dator.