Annons – Innehåll från Folkspel
folkspel logo

Nyhet

Lyft fram din egen eldsjäl – och vinn biljett till galan

Av Tobias Jansson 6 juli, 2017

Gör som idrottsstjärnorna – ge alla eldsjälar den uppmärksamhet som de verkligen förtjänar!
Har du tur blir det just du som vinner biljetter (plus resa och boende) till Eldsjälsgalan i mars.

Här kan du nominera Årets Eldsjäl 2017! Att nominera är gratis och din eldsjäl kan vinna fina priser.

Emma Green, Tobias Hysén, Emma Igelström, Michel Tornéus … det är bara några av de svenska idrottsstjärnor som stöttar projektet Årets Eldsjäl, som syftar till att lyfta alla personer som gör ett jättejobb i det tysta ute i förenings-Sverige.
– En eldsjäl är för mig en person som alltid tänker på någon annan i första hand. Utan eldsjälar skulle vi inte haft den idrottsrörelse som vi har idag, säger exempelvis längdhopparen Michel Tornéus.

Nu vill Folkspel – som driver projektet Årets Eldsjäl – lyfta det till nya höjder via sociala medier och inte minst Instagram. Vem som helst kan lyfta fram sin egen eldsjäl genom att posta en bild eller spela in ett klipp där man presenterar den person som man tycker förtjänar att bli Årets Eldsjäl. Genom att hashtagga inlägget med #mineldsjäl är man också med och tävlar om resa, boende och två biljetter till Eldsjälsgalan i Stockholm i mars.

Håll dessutom utkik efter inlägg på Facebook-kontot Årets Eldsjälar, där du tävlar genom att posta en kommentar med motivering och bild på din eldsjäl!

– Anledningen till att vi dragit igång det här är inte bara för att uppmärksamma Årets Eldsjäl utan också att lyfta alla våra eldsjälar där ute. För så är det, i alla föreningar i Sverige finns det personer som brinner för att hjälpa andra. Det kan vara den trogna supportern som stått i föreningens kiosk och sålt tusentals kaffekoppar under matcher. Eller hon som varje gång det är helg klivit upp tidigt för att stå och peppa och coacha ungdomarna i ortens fotbollsklubb. Det finns enormt många sådana personer ute i landet och vi hoppas att folk tar det här tillfället att lyfta dem, säger Carina Olofsson, projektledare för Årets Eldsjäl på Folkspel.

Här kan du nominera Årets Eldsjäl 2017! Att nominera är gratis och din eldsjäl kan vinna fina priser.

Våra samarbetspartners

Senaste nytt

Tack för din nominering!

Tack för din röst!

Din röst är registrerad. Vinnaren kommer att presenteras på Eldsjälsgalan i mars 2018. Folkspel tackar för din röst och för att du bryr dig om och uppskattar eldsjälarnas insatser.

Du har redan röstat!

Din röst i denna kategori är redan registrerad. Om detta inte stämmer kan det vara så att du delar IP-adress med andra som har röstat. Testa i så fall att rösta från din mobiltelefon eller från en annan dator.