Annons – Innehåll från Folkspel
folkspel logo
Emely Crona Stenberg, Årets Eldsjäl i kategorin Kamratskap, vid Eldsjälsgalan i mars.

Integration

Nominera din eldsjäl nu

Av eldsjal 4 maj, 2018

Den 11 maj är sista dagen.
Så passa på att nominera din eldsjäl inom kategorin Integration.
– Vi vet att det finns massor av bra eldsjälar ute i landet som vi inte har kännedom om, säger Carina Olofsson, projektledare på Folkspel för Årets Eldsjäl.

Nominera din eldsjäl inom integration

Plötsligt händer det – och den person som just du har nominerat till eldsjäl blir en av finalisterna!

– Vi får in många bra nomineringar – samtidigt vet vi att det finns fantastiska föreningsmänniskor därute som inte dyker upp på vår radar. Därför vill jag uppmana alla att verkligen nominera de eldsjälar som förtjänar lite extra uppmärksamhet. Hjälp oss att hitta dem, säger Carina Olofsson.

Nominera din eldsjäl inom integration

Har du något tips på vad som krävs för att man ska blidka juryn som utser de fyra finalisterna i varje kategori?
– Skriv en utförlig och bra nominering där du verkligen beskriver och berättar varför den person som du nominerar är en riktig eldsjäl. Var gärna lite personlig. Skriv hellre tre meningar för mycket än en för lite. Vi är flera personer som läser igenom varenda nominering flera gånger, så ta chansen – kanske blir det just din nominerade eldsjäl som vinner på galan nästa år.

Årets Eldsjäl arrangeras av Folkspel, föreningslivets egna spelbolag där allt överskott går direkt tillbaka till föreningarna. Samtliga finalister tilldelas 10 000 kronor i personligt stipendium. Vinnaren av varje kategori får sedan ytterligare 15 000 kronor, också i personligt stipendium – och slutvinnaren kan räkna in 50 000 kronor till som är öronmärkta för den verksamhet som han eller hon bedriver och har blivit prisad för.

Nominera din eldsjäl inom integration

Våra samarbetspartners

Senaste nytt

Tack för din nominering!

Tack för din röst!

Din röst är registrerad. Vinnaren kommer att presenteras på Eldsjälsgalan i mars 2018. Folkspel tackar för din röst och för att du bryr dig om och uppskattar eldsjälarnas insatser.

Du har redan röstat!

Din röst i denna kategori är redan registrerad. Om detta inte stämmer kan det vara så att du delar IP-adress med andra som har röstat. Testa i så fall att rösta från din mobiltelefon eller från en annan dator.