Annons – Innehåll från Folkspel
folkspel logo

Rösta fram Årets Eldsjäl inom Hälsa

Av Tobias Jansson 15 maj, 2017

Här är alla finalister inom kategorin Hälsa. Fem verkliga hjältar. Fem personer som på olika sätt och med olika medel jobbar för att förbättra folkhälsan för barn, ungdomar, vuxna och pensionärer.

De har gemensamt att de alla brinner för sina uppdrag och att de verkligen strävar efter att få andra att må bättre. Rösta på den du vill ska bli Årets Eldsjäl inom Hälsa!

Anette Bruksås
I 17 år har Anette Bruksås haft vattengympapass för pensionärer i Borås – och hon har inga planer på att sluta. Läs mer.

Lotta Carlberg & Helena Westlin
Driver en ideell förening som varje sommar arrangerar lägerverksamhet för barn med typ 1-diabetes. Läs mer.

Maria Wiklund Karlsson
Maria brinner för att hjälpa kvinnor med bröstcancer på en mängd olika sätt.Läs mer.

Jonas Hagström
Driver The Rockin´Pots, en kör som träffas en gång i veckan på flyktingförläggningen Grytan i Östersund. Läs mer.

 

Kom ihåg att röstningen är gratis och pågår ända fram till Eldsjälsgalan i mars 2018– och detta gäller alla kategorier. Du får rösta en gång per kategori.

Våra samarbetspartners

Senaste nytt

Tack för din nominering!

Tack för din röst!

Din röst är registrerad. Vinnaren kommer att presenteras på Eldsjälsgalan i mars 2018. Folkspel tackar för din röst och för att du bryr dig om och uppskattar eldsjälarnas insatser.

Du har redan röstat!

Din röst i denna kategori är redan registrerad. Om detta inte stämmer kan det vara så att du delar IP-adress med andra som har röstat. Testa i så fall att rösta från din mobiltelefon eller från en annan dator.