Annons – Innehåll från Folkspel
folkspel logo

Ledare

Rösta fram Årets Eldsjäl/Ledare

Av Victoria Lagercrantz 15 december, 2016

Här är alla finalister inom kategorin Ledare. Fyra sanna hjältar inom föreningslivet. Fyra personer som satsar massor av ideellt engagemang på att leda andra och få dem att utvecklas – och som är en förebild för alla i sin förening.

Gemensamt för de fyra ledarna är att de strävar mot ett klimat där alla i föreningen, laget eller gruppen känner sig lika mycket värda och har respekt för varandra. De är med andra ord fantastiska ledare och förebilder.
Rösta fram den du vill ska bli Årets Eldsjäl inom Ledare!

Kom ihåg!
Röstningen är gratis och pågår ända fram till Eldsjälsgalan i mars 2017 – och detta gäller alla kategorier. Du får rösta en gång per kategori.

Jan Mellgren,

Jan Mellgren har under fyra års tid byggt upp en imponerande verksamhet i förorten Angered, där tjejer med ett 30-tal olika nationaliteter får lära sig spela hockey.

Ida Westin,

En otrygg uppväxt gjorde att Ida Westin fann en trygghet i idrotten och föreningslivet – något som hon nu själv vill sprida vidare.

Lars Naesström,

I över 31 år har Lars Naesström, 74, gett barn, ungdomar och vuxna med förståndshandikapp, autism, asperger, parkinson och nedsatt syn möjligheten att spela pingis.

Anders Karlsson,

Anders Karlsson är involverad i allt som rör Ingelstad IBK. Träningar, matcher, resor, styrelseuppdrag, sponsorer, material, inbjudningar.

Våra samarbetspartners

Senaste nytt

Tack för din nominering!

Tack för din röst!

Din röst är registrerad. Vinnaren kommer att presenteras på Eldsjälsgalan i mars 2018. Folkspel tackar för din röst och för att du bryr dig om och uppskattar eldsjälarnas insatser.

Du har redan röstat!

Din röst i denna kategori är redan registrerad. Om detta inte stämmer kan det vara så att du delar IP-adress med andra som har röstat. Testa i så fall att rösta från din mobiltelefon eller från en annan dator.