Annons – Innehåll från Folkspel
folkspel logo

Finalister

Här är alla finalister inom kategori Årets Ledare

Av Tobias Jansson 13 December, 2018

Här är alla finalister inom kategorin Ledare. Fem sanna hjältar inom föreningslivet. Fem personer som satsar massor av ideellt engagemang på att vägleda och utbilda och vara goda förebilder – och på att bygga en varm och stark gemenskap för alla.

Gemensamt för de fyra är att de strävar mot ett klimat där alla i föreningen, laget eller gruppen känner sig lika mycket värda och har respekt för varandra. De är med andra ord fantastiska ledare.

Rösta fram den du vill ska bli Årets Eldsjäl inom Ledare!

Kom ihåg att röstningen är gratis och pågår ända fram till Eldsjälsgalan i mars 2019 – och det gäller alla kategorier. Du får rösta en gång per kategori.

Claes-Erik Eriksson

Har suttit i styrelsen i IFK Fjärås i 50 år och har under åren som gått haft alla positioner som gått att ha i klubben. Läs mer här.

Ken Kvist

Lever för Höllvikens Boxningsklubb där han utbildar nya ledare och har boxningsträning för såväl knattar som elit och pensionärer. Läs mer här.

Ulla och Per Thorslund

Har på två år dragit igång en imponerande motocross-satsning i Knutby med stort fokus på att även få fler tjejer aktiva. Läs mer här.

Patricia Daoud Naperotti

Har dragit igång verksamheten Ung Fritid i Trollhättan, ett samarbete mellan kommunen och IFK Trollhättan som syftar till att få barn, unga och deras familjer att deltaga i föreningslivet av sociala skäl. Läs mer här.

Våra samarbetspartners

Senaste nytt

Tack för din nominering!

Tack för din röst!

Din röst är registrerad. Vinnaren kommer att presenteras på Eldsjälsgalan i mars 2019. Folkspel tackar för din röst och för att du bryr dig om och uppskattar eldsjälarnas insatser.

Du har redan röstat!

Din röst i denna kategori är redan registrerad. Om detta inte stämmer kan det vara så att du delar IP-adress med andra som har röstat. Testa i så fall att rösta från din mobiltelefon eller från en annan dator.