Annons – Innehåll från Folkspel
folkspel logo

Nyhet

Rösta fram Årets Eldsjäl Kamratskap

Av Tobias Jansson 20 October, 2017

Här är alla finalister inom kategorin Kamratskap. Fyra sanna hjältar inom föreningslivet. Fyra personer som satsar massor av ideellt engagemang på att andra ska må bra – på att bygga en varm och stark gemenskap, på att få andra att bli sedda.

Gemensamt för de fyra är att de strävar mot ett klimat där alla i föreningen, laget eller gruppen känner sig lika mycket värda och har respekt för varandra. De är med andra ord fantastiska kamrater.
Rösta fram den du vill ska bli Årets Eldsjäl inom Kamratskap!

Kom ihåg att röstningen är gratis och pågår ända fram till Eldsjälsgalan i mars 2018 – och det gäller alla kategorier. Du får rösta en gång per kategori.

Jonathan Hellström
Är personlig assistent, vän och peppare till Axel, 10, som föddes med en cp-skada. Tränar två ungdomslag i handboll helt ideellt. Läs mer.

Emely Crona Stenberg
Har startat Facebook-gruppen och nätverket Heja Livet, som på kort tid fått över 60 000 medlemmar. Ett forum för enbart tjejer som ska inspirera och engagera. Läs mer.

Denita Landegren
Drog redan 2004 igång ett fotbollslag för barn och ungdomar med funktionshinder. Verksamheten har vuxit och består i dag av två fotbollslag och två innebandylag. Läs mer.

Carina Espegren
Vill göra ridsporten tillgänglig för alla och verkar för en sund, kamratlig stallkultur där alla är lika mycket värda och där mobbning och utanförskap inte får förekomma. Läs mer.

Våra samarbetspartners

Senaste nytt

Tack för din nominering!

Tack för din röst!

Din röst är registrerad. Vinnaren kommer att presenteras på Eldsjälsgalan i mars 2019. Folkspel tackar för din röst och för att du bryr dig om och uppskattar eldsjälarnas insatser.

Du har redan röstat!

Din röst i denna kategori är redan registrerad. Om detta inte stämmer kan det vara så att du delar IP-adress med andra som har röstat. Testa i så fall att rösta från din mobiltelefon eller från en annan dator.