Annons – Innehåll från Folkspel
folkspel logo

Nyhet

Rösta fram Årets Eldsjäl Ledare

Av Tobias Jansson 18 December, 2017

Här är alla finalister inom kategorin Ledare. Fyra sanna hjältar inom föreningslivet. Fyra personer som satsar massor av ideellt engagemang på att vägleda och utbilda och vara goda förebilder – och på att bygga en varm och stark gemenskap för alla.

Gemensamt för de fyra är att de strävar mot ett klimat där alla i föreningen, laget eller gruppen känner sig lika mycket värda och har respekt för varandra. De är med andra ord fantastiska ledare.

Rösta fram den du vill ska bli Årets Eldsjäl inom Ledare!

Kom ihåg att röstningen är gratis och pågår ända fram till Eldsjälsgalan i mars 2018 – och det gäller alla kategorier. Du får rösta en gång per kategori.

Ida Westin
Vill skapa en trygg och varm miljö för IFK Bankeryds handbollsungdomar och arbetar utifrån ledordet glädje. Läs mer.

Anders Karlsson
Lägger ner ohyggligt mycket tid på Ingelstad IBK där han haft i stort sett varenda ledande position man kan ha. Arbetar hårt för att driva en inkluderande förening. Läs mer.

Jan Mellgren
Gör det omöjliga möjligt i Göteborgs HC där han ser till att tjejer och funktionsnedsatta ges möjlighet att träna och spela hockey – utan att det ska kosta något. Läs mer. 

Lars Naesström
Drog igång Rotebro BTK för 31 år sedan och still going strong. Lägger ner cirka 50 ideella timmar i veckan på barn och ungdomar. Läs mer.

Våra samarbetspartners

Senaste nytt

Tack för din nominering!

Tack för din röst!

Din röst är registrerad. Vinnaren kommer att presenteras på Eldsjälsgalan i mars 2019. Folkspel tackar för din röst och för att du bryr dig om och uppskattar eldsjälarnas insatser.

Du har redan röstat!

Din röst i denna kategori är redan registrerad. Om detta inte stämmer kan det vara så att du delar IP-adress med andra som har röstat. Testa i så fall att rösta från din mobiltelefon eller från en annan dator.