Annons – Innehåll från Folkspel
folkspel logo
Galakväll och fullsatt på Berns! Snart är det dags för den årliga Eldsjälsgalan – och det går att rösta fram till den 23 februari! Foto: Bildbyrån.

Röstning

Snart sista chansen – rösta på just din favorit

Av Tobias Jansson 5 February, 2019

Det är röstningstider i Sverige.
Var med och påverka – vem vill just DU ska bli hela landets eldsjäl 2019?
Den 23 februari stänger röstningen.

Rösta på din favorit här!

Visste du att…

… svenskt föreningsliv sålde Bingolotter och Sverigelotter för drygt 486 miljoner kronor under 2017, och att hela överskottet (164 miljoner kronor) har gått direkt tillbaka till föreningarna.

Tusentals nomineringar har kommit in.
Av dessa har totalt 17 finalister valts ut inom fyra kategorier: Integration, Hälsa, Ledare och Årets Idrottsförening.
– Det har varit ett oerhört tufft jobb att välja ut de fyra finalisterna i varje kategori. Det finns så många människor ute i landet som gör så fantastiskt bra saker, som är sådana brinnande eldsjälar. Men har ens favorit inte kommit till final i år, så ge inte upp. Det kommer fler år, säger Carina Olofsson, projektledare för Årets Eldsjäl på Folkspel.

I de tre förstnämnda klasserna är det svenska folket som avgör vem som blir vinnare i respektive kategori. Gå därför in och rösta, nu!
Årets Idrottsförening är en kategori där Riksidrottsförbundet är medarrangör, och vem som vinner i den kategorin avgörs av en jury.

På galan på Berns den 14 mars (som kommer att gå att följa på Expressen.se) kommer det sedan att utses (också av en jury) en totalvinnare – och det kommer att bli någon av vinnarna i de tre kategorierna Integration, Hälsa och Ledare.
Men det finns i år en kategori till, nämligen Årets Specialpris som presenteras av Expressen. Vem eller vilka som vinner det kommer att avslöjas i god tid före galan – och pristagaren/pristagarna kommer naturligtvis att uppmärksammas även där och då.

Så, tveka inte. Se alla filmer, läs alla intervjuer – och skapa dig en egen favorit som får just din röst i respektive kategori.

Våra samarbetspartners

Senaste nytt

Tack för din nominering!

Tack för din röst!

Din röst är registrerad. Vinnaren kommer att presenteras på Eldsjälsgalan i mars 2019. Folkspel tackar för din röst och för att du bryr dig om och uppskattar eldsjälarnas insatser.

Du har redan röstat!

Din röst i denna kategori är redan registrerad. Om detta inte stämmer kan det vara så att du delar IP-adress med andra som har röstat. Testa i så fall att rösta från din mobiltelefon eller från en annan dator.