Vinn ett VIP-paket till Eldsjälsgalan

Gala och glamour hör ihop.
Och vem vill inte uppleva både och?
Tävla om ett Vip-paket, till 2020 års festligaste fest.
Bakom varje världsstjärna, lärare eller volontär finns det minst en vardagshjälte. Eller fem. Det ord som bäst beskriver dem är eldsjäl. En eldsjäl sliter ofta i det tysta, helt ideellt och utan baktanke. Folkspel – som är det svenska föreningslivets egna spelbolag – delar varje år ut hela sitt överskott till de säljande föreningarna och organisationerna. Senaste året blev det 189 miljoner kronor.
Varje år arrangeras också Eldsjälsgalan, en kväll då eldsjälarna får stå i centrum och välförtjänt bli prisade.
Årets gala hålls på Berns torsdagen den 12 mars. Ola Salo kommer att uppträda, Jonas Eriksson och Ida Björnstad kommer att leda galan, och eldsjälarna kommer äntligen att så stå lite i rampljuset.
Men. Två av stolarna vid ett av middagsborden står tomma. Kanske blir det just du som vinner det åtråvärda Vip-paketet?

Det enda du behöver göra för att vara med och tävla är att följa Folkspel på Instagram samt motivera varför just du ska vinna.

2–5:e pris är 1 000 kr i presentkort på Intersport.

Följ oss på Instagram

  • En vinnare kommer att vinna två VIP-paket bestående av två biljetter till Eldsjälsgalan, med förmingel, galamiddag och eftermingel, samt resa och boende till Stockholm. Värde ca 8 000 kr. 2-5:e pris vinner varsitt presentkort på 1 000 kr på Intersport. Tävlingen pågår mellan 24/1–1/3. Man måste vara minst 18 år för att delta. För att kunna vinna måste man följa Folkspel på Instagram. Vinnarna utses av en jury bestående av anställda på Folkspel. Juryns beslut kan ej överklagas. Anställda på Folkspel kan ej vinna tävlingen. Vinster skickas enbart inom Sverige och kan inte bytas ut mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Folkspel förbehåller sig rätten att använda tävlingsbidrag i marknadsförings- och kommunikationssammanhang under och efter tävlingsperioden utan att annan ersättning utgår. Läs mer i vår Integritetspolicy